Lehetőségeid a Faberlicnél

Elsőként azt említeném meg, hogy a Faberlicnél nincs kötelezettség, csak lehetőségek! Abból viszont nagyon sok van!
A regisztrációddal ingyenesen tudsz csatlakozni, és élvezni a tagsággal járó előnyöket, kedvezményeket, illetve befektetés nélkül kezdhetsz üzleti karrierbe.

Regisztráció után 3 lehetőség áll rendelkezésedre:
  • Saját és családod részére vásárolsz termékeket kedvezményes, csak tagoknak szóló árakon.
  • Lehetsz Fabelic Tanácsadó, aki az ismerősei, munkatársai, barátai körében katalógusból értékesíti a termékeket.
  • Elkezdheted építeni a karriered, vezető leszel a cégnél.

Természetesen mindegyik lehetőség esetén tudsz kedvezményes áron, saját részre vásárolni!

Vegyük sorra a lehetőségeket!

1. Saját részre vásárlás.

A regisztráció után fogsz kapni egy azonosító számot, aminek a használatával minden 6000 Ft feletti vásárlásod végösszegéből 20-26 % (vagy még nagyobb) kedvezményt kapsz! Ennyivel kevesebbet kell majd fizetned a megvásárolt termékekért a katalógus árhoz képest! Emellett bizonyos esetekben ajándékokat, és még nagyobb kedvezményeket is szerezhetsz.
A csomagodat a GLS fogja házhoz szállítani, a termékek árát fizetheted átvételkor is. A szállítási díjak nagyon kedvezőek (lásd Gy.i.k.).

2. Faberlic Tanácsadó lennél?

A katalógus áron történő értékesítés során az árrés lesz a hasznod. Tanácsadóként a katalógusban feltüntetett árakhoz képest 20-26%-kal, vagy még nagyobb kedvezménnyel fogod megkapni a termékeket, amiket te katalógus áron értékesíthetsz a vásárlóidnak. Kampányonként rengeteg olyan akció van, amit te is és a vásárlóid is imádni fognak! A többnyire 3 hetes katalógusok tele vannak újdonságokkal és rengeteg termékkel!

Munkádat digitális katalógus is fogja segíteni, amivel azok is egyszerűen összeállíthatják és elküldhetik neked a rendeléseiket, akikkel nem tudsz személyesen találkozni!

Ha ügyesen dolgozol, és sokat értékesítesz, akkor nem csak az árrés lesz a hasznod, hanem további kedvezmények is várnak rád! Pl kampányonként 100 pont rendelés esetén (amivel VIP tag leszel) már jutalékod is keletkezik. A jutalékot kampányzárás után azonnal le tudod vásárolni termékekre, tehát még nagyobb haszonra tehetsz szert. Ha folyamatosan megtartod VIP tagságodat akkor további kedvezmények várnak.
Bővebb tájékoztatásért vedd fel velem a kapcsolatot itt.

3. Faberlic karrier

Ha csapatépítéssel is szívesen foglalkoznál, a Faberlic nagyszerű lehetőség számodra. Egy szuper Marketingterv alapján dolgozhatsz! Már az első pillanattól kezdve annyi ösztönzőprogram és bónusz lehetőség fog a rendelkezésedre állni, hogy nem is gondolnád! Ezeket itt most nem sorolnám fel, mert egy másik menüpontban megtettem. Javaslom, hogy nézd meg a Miért a Faberlic? menüpontot! Illetve töltsd le és nézd meg a Marketing tervet, amit itt érsz el.
Bővebb tájékoztatásért vedd fel velem a kapcsolatot itt.

Amennyiben szeretnél regisztrálni, itt megteheted: bit.ly/mostsikerulnifog
Miután regisztráltál felveszem veled a kapcsolatot, és maximálisan segíteni foglak!