A Faberlic cég bemutatása

Termékek

A Faberlic a közvetlen értékesítési piac legnagyobb oroszországi vállalata. A cég teljes választéka: bőr- és hajápoló termékek, exkluzív francia parfümök, dekoratív kozmetikumok, otthoni és egészségügyi termékek, gyermek-, női és férfi ruházat, fehérneműk, kiegészítők és cipők. Illetve az egyedi szabadalmaztatott oxigéntartalmú kozmetikumok gyártója, amelyek oxigénnel látják el a bőr mélyebb rétegeit.

A vállalat több, mint 8000 terméket gyárt, és 32 oroszországi, illetve külföldi szabadalommal rendelkezik.
A világ illatszer- és kozmetikai társaságai ranglistáján a Top 100-ba tartozik, 2018-ban a közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalatok globális rangsorában a 33. helyen állt.

A Faberlic 2003 óta van jelen a nemzetközi piacon, jelenleg 41 országban érhető el. Közel 8 millió felhasználó napi szinten használja a Faberlic termékeket!

Technológia

A Faberlic tulajdonában lévő gyár több, mint 45 ezer négyzetméteres, és a legújabb technológiával van felszerelve. Az európai minőségi szabványoknak megfelelő gyártás és csomagolás a legkorszerűbb környezetkímélő berendezésekkel működik.

Az automatizált gyártási folyamat csúcstechnológiák felhasználásával lehetővé teszi kiváló minőségű termékek előállítását.
A Faberlic vállalat szerepel a környezetbarát és biztonságos termékek gyártóinak állami nyilvántartásában.

A termékek biztonságát in Vitro módszerrel határozzák meg, állatokon teszteket nem végeznek.

Kutatás

A cég kutatási eredményei innovatív kozmetikai termékekben jelennek meg, amelyek megfiatalítják és egészségessé teszik bőrünket. Csak minőségi nyersanyagok beszállítóival dolgoznak.
Kozmetikumaik aduásza az egyedülálló oxigénkomplex (Aquaftem®, Novaftem – O2 ™), amely képes oxigént juttatni közvetlenül a bőrsejtekbe.

Az Aquaftem® oxigénkomplex előállítását és alkalmazását, valamint a kozmetikumok sok más egyedi összetevőjét szabadalmaztatták, így ezek kizárólag a Faberlic kozmetikumok alkotóelemei.
Sehol máshol nem találsz ilyen termékeket!

Aktívan együttműködnek élenjáró tudományos intézményekkel. Pl a Moszkvai Állami Egyetem Biológiai Karának Sejtbiológiai és Szövettani Tanszékével, ahol sejtkultúrákon végeznek számukra kutatásokat. A Szecsenov Orvostudományi Akadémia Sebészeti Osztálya szintén együttműködik velük. Itt vizsgálták a lézeres sebgyógyítást és arra a következtetésre jutottak, hogy hatása a nitrogén-monoxid helyi felszabadulásához vezethető vissza, amely hozzájárul a mikrokeringés helyreállításához, az oxigén áramlásához a bőrbe és a sebek gyors gyógyulásához.

A Faberlic ezenívül együttműködik vezető európai gyártókkal, elsősorban innovatív termékeket kínáló olasz dekorkozmetikumok gyártóival is.
A parfümök Franciaországban készülnek olyan híres parfümkészítők irányítása alatt, mint például: Thomas Fontaine, Bertrand Duchofour, Dolphin Lebo, Antoine Lee és még sokan mások.

Amennyiben szeretnél regisztrálni, itt megteheted: bit.ly/mostsikerulnifog
Miután regisztráltál felveszem veled a kapcsolatot, és maximálisan segíteni foglak!