Bemutatkozom

Juhász Adriennek hívnak és korábban teljesen más területen, a biztosítási, pénzügyi szakmában tevékenykedtem, melyet hivatásomnak tekintettem 23-évig, mielőtt rám talált a Faberlic lehetőség!

Néhány évvel ezelőtt egy betegség közbeszólt, és egy évig betegállományban voltam! Nézegettem az ajánlatokat, próbáltam kevésbé stresszes, kötetlenebb, lazább munkát találni!

Majd szembejött rátaláltam a Faberlic lehetőségre! Gondoltam mit veszíthetek? Mint kiderült, semmit! Csak nyertem vele! Hogy mit is?

Ma már tudom, hogy a lehető legjobb döntést hoztam, és egy percig sem bántam meg, hogy gyökeresen váltottam, változtattam! Azóta Európai szintű jövedelmem van, szabad vagyok és független, nem járok be mások céljaiért dolgozni megszabott szabályok, előírások szerint!

Egy olyan folyamatosan növekvő jövedelmet építettem fel, ami akkor is működik, ha két hónapig “csak” a lábamat lógatom a tengerparton, és nem foglalkozom az üzlettel! (öntermelő jövedelem!)

Ezt sehol, semmi nem teszi lehetővé számunkra, csak a saját üzlet építése, az önálló és önmotivált munkatevékenység lehetősége!

80%-ban online és 20%-ban offline itthonról dolgozom, olyan munkát végzek, ami szinte teljesen megváltoztatta az életemet, hobbim lett, tehát a munkám a hobbim, és ezt én nem tudtam, hogy így is lehet! Számomra még a mai napig is döbbenet és rácsodálkozás, hogy jé… ez működik és lehet másképp is élni, tenni magadért, a családodért, és nem másért és másnak? Igen, lehet!

Mindenkori célom, hogy teljes körű az igényeknek megfelelő tanácsadást adjak számodra, hogy te is elérd a céljaid! Legyél vásárló, törzsvásárló, tanácsadó, vagy vezető, szponzor…

A TE ELÉGEDETTSÉGED A KÖZÖS SIKER TITKA!

Keress bizalommal, mindent elmondok, én hogy csináltam, és csinálom, apró betűk nélkül, őszintén, mert ezt csak úgy lehet!
Tarts velem egy nagyszerű úton, és üzletben!

Elérhetőségeim

Amennyiben szeretnél regisztrálni, itt megteheted: bit.ly/mostsikerulnifog
Miután regisztráltál felveszem veled a kapcsolatot, és maximálisan segíteni foglak!