Új tagoknak szóló ajánlatok

Elessar EDP Swarovski Crystal De-Art medállal ajándékba a rendelésedért a 2020/17-es kampányban!

Mindenkit, aki regisztrál és vásárol a Faberlic-nél a November 16. és 29. közötti időszakban, megajándékozunk egy Elessar női EDP-vel és Swarovski Crystal De-Art medállal! A sziporkázó zöld-virágos illat a parfümkollekciód sztárja lesz!

A forrásvíz frissességétől csillogó illatot kizárólag a Faberlic Vállalat számára fejlesztette ki a világhírű francia parfümőr, Tom Fontaine.
Az illat középpontjában a varázslat rejlik, tele gyöngy bazsarózsával átölelt gentian és négylevelű lóhere csokorral. A fehér cédrus és pézsma elvarázsolja lágyságával, elegáns fátyolt alkotva.

Ahhoz, hogy megszerezd az ajándékot:
– Regisztrálj itt bit.ly/ajandekesvasarlasiotletek November 16. és 29. között.
– November 29. délig rendelj katalógus áron legalább 11 999 Ft* értékben.
– November 30. és December 20. között a soron következő legalább (katalógus áron) 6000 Ft értékű rendeléseddel megkapod ajándékba az Elessar parfümöt Swarovski® Crystal De-Art medállal.

Minden üvegcse egy AURORA BOREALIS** hatású SWAROVSKI® CRYSTAL DE-ART medállal van kiegészítve. A kezedben egy igazi tünde kristályt tartasz, amely Elessar névre hallgat. Egyetlen szempillantás alatt egy mesebeli és legendás világába repít téged.

Minden egyes medálhoz tartozik egy hitelesítési cédula, Crystals from Swarovski® pecséttel, amelyen megtalálható az egyedi azonosító száma.
A cédula másik oldalán található linken keresztül leellenőrizhető a kristály hitelessége, csak írd be az azonosító számát a megfelelő mezőbe.

Új vásárlónak lenni a Faberlicnél – érdemes! Tudj meg többet a Faberlic top szettek beszerzéséről kedvezményes áron: ismerkedj meg a Start program feltételeivel >>

* Az összeg katalógus áron értendő, és a szállítási díjat nem tartalmazza. Az ajánlat feltétele a rendelés kifizetése!

** latinul „sarki fény”